BiStro
Uwielbienie prostoty i klasycznej kuchni francuskiego bistro były
największymi inspiracjami do stworzenia Yes Butcher!
Saska Kępa
Żoliborz
Kameralna atmosfera
W kameralnej atmosferze i przyjemnym dla oka wystroju spróbować
można dopracowanych przez naszego szefa kuchni Michała Gniadka dań.
Na rozgrzanie rosół z bażanta, na przystawkę tatar wołowy lub tatar z tuńczyka yellowfin z awokado, chili i piklowaną kalarepą, na drugie wybrany prosto z lady ulubiony sezonowany stek wołowy z sosem demi-glace i grillowanymi warzywami,
na deser ptyś z kremem pistacjowym i malinami.
Tak może wyglądać obiad i kolacja idealna. Menu jest treściwe i napakowane dobrem
po same brzegi. Premiera już 3 listopada!
Misja
Wizja
Hodowla
Proces
MISJA
Zadowolenie każdego mięsnego hedonisty związane z bogatym wyborem mięs, produktów w ladzie i steków.
Wizja
Sąsiedzkie miejsce do codziennych spotkań i zakupów, ciekawych rozmów i dobrze spędzonego czasu.
Hodowla
Zdrowe, zadbane krowy dające marmurkowe mięso o najpiękniejszym kolorze i najlepszym smaku – tylko w naszym sklepie.
Proces
Pieczołowite, codzienne gotowanie na świeżych produktach spod ręki jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce.